Uusimaa

tuhkimotarina_logo_iso.jpg
Atelje Tuhkimotarina on mittatilaus- ja korjausompelimo Helsingin Vallilassa. Heidi Tuisku valmistaa liikkeessä mittatilauksesta hääpukuja ja juhlapukuja.
thumb_GLOSS-logo-72dpi-2(1).jpeg
Kokonaisvaltainen hampaiden puhdistus hoitaa hampaat puhtaiksi ja suun terveeksi. Laadukas GLOSS–valkaisu tekee hampaista kauniit ja luonnollisen valkoiset. Kysy lisää hääparien tarjouksesta!
thumb_lovebirds.png
Olemme uudenlainen hääpukukauppa, jossa puvut ovat laadukkaita sekä mahtavan edullisia. Tarjoamme merkkipukuja jopa alle puoleen hintaan alkuperäisistä hinnoista! Myymme käytettyjä hääpukuja sekä mallistojen mallikappaleita.
Design Sinivuokko Ompelimo Helsinki Korut Avainlippu.png
Ompelimo & Design kauppa Pikku-Huopalahdessa, Helsingissä, tarjoaa hää- ja juhlapukujen suunnittelun ja pukujen mittatilaukset. Korjaus-ja muokkauspalvelut. Kaupasta suomalaisten tuotemerkkien koruja ja asusteita.
seremonia.png
Seremonia on morsiuspukujen ja juhlapukujen erikoisliike Helsingin keskustassa. Tarjoamme erinomaisen valikoiman laadukkaita morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Seremonia on myös pukuvuokraamo mistä löydät tarvitsemasi ilta- ja juhlapuvut edullisesti kaikkiin tilaisuuksiin.
Showing 5 results