Uusimaa

tuhkimotarina_logo_iso.jpg
Atelje Tuhkimotarina on mittatilaus- ja korjausompelimo Helsingin Vallilassa. Heidi Tuisku valmistaa liikkeessä mittatilauksesta hääpukuja ja juhlapukuja.
Sinivuokko-logo.jpg
Design Sinivuokko valmistaa asiakkaille mittatilauksena hääpuvut ja juhlavaatteet sekä tuotemerkillä –SINIVUOKKO käsintehdyt kevyet lehti-nahkakorut kierrätys nahasta sekä pääosin suomalaisesta poron ja lampaan nahasta. Käynti liikkeessä ajanvarauksella.
thumb_GLOSS-logo-72dpi-2(1).jpeg
Kokonaisvaltainen hampaiden puhdistus hoitaa hampaat puhtaiksi ja suun terveeksi. Laadukas GLOSS–valkaisu tekee hampaista kauniit ja luonnollisen valkoiset. Kysy lisää hääparien tarjouksesta!
thumb_lovebirds.png
Olemme uudenlainen hääpukukauppa, jossa puvut ovat laadukkaita sekä mahtavan edullisia. Tarjoamme merkkipukuja jopa alle puoleen hintaan alkuperäisistä hinnoista! Myymme käytettyjä hääpukuja sekä mallistojen mallikappaleita.
seremonia.png
Seremonia on morsiuspukujen ja juhlapukujen erikoisliike Helsingin keskustassa. Tarjoamme erinomaisen valikoiman laadukkaita morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Seremonia on myös pukuvuokraamo mistä löydät tarvitsemasi ilta- ja juhlapuvut edullisesti kaikkiin tilaisuuksiin.
Showing 5 results