Uusimaa

thumb_E.Lindroos.jpeg
Laadustaan tunnettu kultasepänliike Esko Lindroos Oy palvelee asiakkaitaan kahdessa toimipisteessä; molemmat paikkakuntansa parhailla paikoilla. Löydät meidät Helsingin keskustasta, Stockmannin uudistetusta seitsemännestä kerroksesta sekä Porista.
thumb_hääkoru.jpeg
Koruliike Pearly Parrot on erikoistunut yksilöllisiin helmikoruihin. Materiaaleina laadukkaat makean tai meriveden helmet sekä 925 hopea. Tilaa oman näköisesi koru tai löydä sopiva valmiina. Myymme myös hopeakoruja, riipuksia ja korvakoruja.
thumb_kultajousi.jpeg
Kultajousi ketjulla on Suomessa n.80 myymälää 38 paikkakunnalla. Myymälöissämme on kattava valikoima timantti- ja kihlasormuksia, joista tunnetuin on kotimainen Princess –mallisto.
thumb_malmin_korupaja_180x180px.png
Malmin Korupaja Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva suomalainen perheyritys. Olemme tunnettuja laadukkaista, käsintehdyistä vihki- ja timanttisormuksista. Teetä sormus. Ei ostopakkoa. Saat ensin nähdä valmiin sormuksen ja vasta sitten teet ostopäätöksen.
thumb_logo1 (3).gif
PAJA 31 on kolmen korumuotoilijan yhteinen työtila. PAJA 31 yhdistää muotoilun ja huolellisen toteutuksen, joka näkyy kestävissä ja kauniissa tuotteissa.
Showing 5 results