Uusimaa

finlandia-talo5.jpg
Finlandia-talon upeissa puitteissa hääparin elämän tärkeimmästä juhlapäivästä voi muodostua vain unohtumaton elämys! Erinomainen sijainti, Alvar Aallon arkkitehtuuri ja ammattitaitoinen palvelu viimeistelevät uniikin kokemuksen – joka voi alkaa vaikkapa vihkimisellä kaupungin pisimmällä parvekkeella
haikon-kartano15.jpg
Romanttisen Kartanon ravintolasalien lisäksi Villa Haikko, juhlahuvila aivan meren ääressä, on varattavissa juhlakäyttöön.
thumb_9b.jpeg
Lähes 100-vuotiaat pohjalaiset hirsiseinät ja perinteitä mukaileva sisustus tarjoavat mahtavat puitteet juhlien järjestämiseen. Pääsalissa juhlii kerralla 80-100 henkeä. Meiltä myös majoitus ja erillinen saunarakennus 25 hengelle. Tilat ovat esteettömiä.
thumb_kaisankoti.png
Historiallinen kartano kauniine puistoineen luo ihanteelliset puitteet ikimuistoiselle juhlalle. Kartanon tunnelmalliset salit sopivat sekä suurempiin 120 henkilön juhliin tai pienempiin juhlatilaisuuksiin. Majoitusmahdollisuus 80 hengelle.
thumb_Seurasaari.jpeg
Seurasaaren keskiosaan, mäentöyräälle, kohosi keväällä 1890 koristeellinen hirsinen ravintolarakennus, joka myös on Seurasaaren “hoviarkkitehti” Miertzin käsialaa. Tarjouksen hääjuhlaanne saatte myyntipalvelustamme.
klondyke-rajattu.png
Haaveissa avara juhlatila vanhassa punatiilitehdasmiljöössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella? Klondykessa voit järjestää unelmiesi häät jopa 160 vieraalle. Pyydäthän tarjouksen myyntipalvelustamme.
Calliola_8.jpg
Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Calliola tuo hääjuhlaan aidon tunnelman! Vihkiminen meren äärellä tai lähikirkoissa Snappertunassa (Raaseporissa) on elämys. Keittiömme loihtii herkut parhaista lähialueen tuotteista ja Calliolan kodikkuus sekä sydämellinen palvelu kruunaavat hääjuhlan.
kuninkaan-lohet-250.jpg
Tervetuloa viettämään hääjuhlaa Kartanon kristallikruunujen alle! Upeisiin saleihin mahtuu 110 vieraan juhlat ja käytettävissäsi on erillinen tanssi- ja ohjelmatila. Juhlavat kabinetit ovat varattavissa myös pienempiin hääjuhliin! Tule tutustumaan!
vanha-viilatehdas2.JPG
Haluaisitteko viettää unelmienne hääpäivän luonnonkauniissa miljöössä aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä? Vanhan Viilatehtaan entisöityyn tehdassaliin mahtuu 140 vierasta ja koskimaisemia voi ihailla 60 paikkaisella terassilla. Tervetuloa tutustumaan!
thumb_IMPIVAARA2.jpeg
Majatalo Onnela Tuusulanjärven rannalla tarjoaa hääjuhlillenne kauniit puitteet. Juhlatilat tunnelmallisessa Impivaaran huvilassa ja Toukolan isossa juhlasalissa jopa 150 henkilölle. Lisäksi tarjoamme laadukkaat ravintola- ja majoituspalvelut.
thumb_majvik-3.png
Kaunis ja rauhallinen ympäristö meren läheisyydessä tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin. Majoitustilaa häävieraille tarjoaa 100 hotellihuonettamme. Hääpari itse voi majoittua linnan romanttiseen hääsviittiin tai meren rannalla olevaan sviittiin.
thumb_presbacka2.png
Juhli tunnelmallisessa 1840-luvulla rakennetussa myöhäisempire-kartanossa vain 16 km päässä Porvoosta. Keittiömme valmistaa perinteisiä juhlaruokia sekä suosii lähiruokaa. Juomat voit tuoda itse.
thumb_hvittrask.png
Vietä unohtumattomat hää-/polttarijuhlat upeassa miljöössä vain 1/2h ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Suomalais-skandinaavinen keittiö tuoreista raaka-aineista. Mahtavat löylyt rantasaunassa. Suunnittelemme tilaisuudet asiakkaan toiveiden mukaisesti.
sarkanlinna.png
Historiallisessa saarilinnakkeessa Helsingin Kaivopuiston edustalla sijaitsevassa Ravintola Särkänlinnassa vietät ikimuistoiset häät. Jopa 150 hengen tilaisuuksille tarjoamme kaksi tunnelmaltaan uniikkia tilaa.
thumb_salinkaan_kartano.jpeg
Tunnelmalliset puitteet juhlaasi järven rannalla Mäntsälässä, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä pohjoiseen. Maukkaat tarjoilut ja juhlavat kattaukset max 130 hlölle toiveittenne mukaisesti.
thumb_vtkuva5.jpeg
Vietä ikimuistoiset juhlasi Vanhassa Tallissa Espoon Korpilammella. Tilat jopa 100 hlö:lle. Asiakas saa tuoda omat juomat ja ruoat. Katso panoraamavideo nettisivuiltamme. Tallissa yöpyy helposti n. 15 hlö. Lisäksi alueen huviloita voi vuokrata majoittumiseen.
thumb_villa-achille.jpeg
Villa Achille sijaitsee Kalviikin niemessä, Vuosaaressa, vain 20 minuutin automatkan päässä ydinkeskustasta. Huvilan ainutlaatuinen sijainti ja hyvä varustetaso takaavat onnistuneet merellisessä ympäristössä jopa 60 henkilölle.
Showing 17 results