Uusimaa

thumb_antti-j-company.png
Uudistunut CompAny timanttisen ammattitaustainen, hyvää palautetta niittävä ja parhaimmillaan 3 solistin mix. Antti J perint./iskelmä/pop/rock, Hanna-Maria nykypop/jenkkiballadi/iskelmä, Jukka pop/rock/iskelmä. Bile.valot,savut! Koko Etelä-Suomi.
thumb_popmaster-uusi.png
DJ- ja karaokepalvelut sekä äänet ja valot häihin selkeällä hinnoittelulla. Kokoa juhlapakettisi osoitteessa http://www.popmaster.fi ja saat kustannuslaskelman välittömästi. Toimialueena koko Suomi.
High5-promokuva-2017-300X200.jpg
High5 on pitkän linjan bilebändi, jonka energinen meno on vailla vertaansa. Kansainvälisistä hiteistä ja suomalaisista suosikeista koostuva monipuolinen ohjelmisto takaa sen, että tanssilattialla on vipinää koko illan! High5:n positiivinen hulluttelu saa paatuneimmankin mörököllin juhlatuulelle!
thumb_limusiini-ulkoota.jpeg
Vuokraamme hääkäyttöön mm. Ford Excursion maasturilimusiineja, jotka on vuosien saatossa todettu näyttävimpien limusiinien kategoriaan.Vielä suositumpi hääautovaihtoehto on klassinen London Taxi, joka edustaa eleganttia tyyliä.
thumb_mb-liikenne.png
Tarjoamme laadukkaita hääkuljetuksia niin morsiusparille, kuin vieraillekin.Hääkuljetuksia suoritamme Suur-Helsingin alueella. Tilausajopalvelua tarjoamme koko Suomen laajuisesti.
thumb_Espa_promo.jpeg
Olemme viisihenkinen bändi. Soitamme positiivisella ja tyylikkäällä otteella soul, funk, pop, rock musiikkia, joka taatusti nostaa juhlienne tunnelman kattoon!
thumb_soria.png
Energinen duo, viiden hengen bilebändi vai jotain muuta? Soria on kaikki, mitä tilaisuuteesi tarvitset. Soria esittää Sinun tarpeisiisi sopien niin laadukkaita musiikillisia ohjelmanumeroita, tyylikästä taustamusiikkia kuin myös viihdyttävää tanssimusiikkia.
Showing 7 results