Uusimaa

kukitamme_fi.png
045 78720107045 78720107
Kukitamme sinun hääsi, sinun budjetillasi. Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva yhteistyömuoto. Kiireisten ihmisen suunnitteluapuna käytämme paljon Pinterestiä ja muita etätyöskentelyyn sopivia apuvälineitä.    
thumb_hoodit.jpeg
Tee juhlistasi täydelliset. Saat kauttamme kaiken mitä tarvitset juhlapaikan koristeluun. Voit vuokrata vaivattomasti tuolinpäälliset, pöytäliinat, servetit sekä muita tarvikkeita, joilla juhlatilasikin pukeutuu juhlaan.
thumb_619picture3Upload.jpeg
Kaikki hääkukat ja kukkakoristeet. Morsiuskukkia tilatessa kannattaa sopia aika myymäläämme, jotta floristimme voi suunnitella juuri teidän häillenne ja morsiammelle soveltuvat morsiuskimpun tai isomman kokonaisuuden.
thumb_janne-parone-design.jpeg
Hää Paronilta saat hääkukat ja koristelut sekä tarvittaessa häästailauksen. Hääpalaveri juhlapaikalla tai luonani järjestyy myös työaikasi jälkeen myöhemmin illalla tai vaikka viikonloppuisin illasta.
stained-creative-logo.jpg
 Unique wedding identities, high-class design and venue styling services for you who want the best for a reasonable price! Palvelemme teitä myös suomeksi!
Showing 6 results