Varsinais-Suomi

thumb_IMGP2975.jpeg
Grännäs Storgårdin hyvin hoidetussa vanhahtavassa saaristolaisympäristössä saa helposti yksityisen ja romanttisen tunnelman aikaiseksi. Tarjoamme sekä juhlapalveluita että majoituspalveluita, ja välitämme tarvittaessa myös muita hääpalveluita.
thumb_DSC_8494.jpeg
Vietä ikimuistoiset häät Harjattulassa Turun saaristossa. Meillä on upea Kartanon juhlasali 120 hlölle ja persoonallinen Lasipalatsi 230 hlölle. Pitopalvelumme kanssa voitte sopia juuri teille sopivan tarjoilun. Meillä voi myös majoittua hotellihuoneissa.
thumb_kultaranta.jpeg
Kultaranta Resort tarjoaa tyylikkäät ja tunnelmalliset juhla- ja majoitustilat sekä laadukkaat catering -palvelut. Hääparin päivän kruunaa upea hääsviitti saaristomaisemassa.
thumb_Viinatehdas 2010 helmikuu 005.jpeg
Vanha Viinatehdas on Manillan vanhimpaan osaan kunnostettu valoisa, osin kaksikerroksinen monitoimitila jossa järjestät häät itsenäisesti tai yhteistyökumppaniemme avulla. Voit valita haluamasi pitopalvelun sekä tuoda alkoholijuomat itse.
thumb_naantali-spa.jpeg
Kruunatkaa elämänne tärkein päivä viettämällä hääyö Naantalin Kylpylässä!
thumb_HuliOy_AAG1669_pieni.jpeg
Laadukas lounas-, kokous- ja tilausravintola kulttuurihistoriallisessa miljöössä Aurajoen rannalla. Yritystilaisuudet ja perhejuhlat. •172 asiakaspaikkaa •Tilat jaettavissa ja kabinetti •Kesäterassi Aurajoki näkymin.
Showing 6 results