Pukeutuminen ja kauneus

tuhkimotarina_logo_iso.jpg
Atelje Tuhkimotarina on mittatilaus- ja korjausompelimo Helsingin Vallilassa. Heidi Tuisku valmistaa liikkeessä mittatilauksesta hääpukuja ja juhlapukuja.
thumb_GLOSS-logo-72dpi-2(1).jpeg
Kokonaisvaltainen hampaiden puhdistus hoitaa hampaat puhtaiksi ja suun terveeksi. Laadukas GLOSS–valkaisu tekee hampaista kauniit ja luonnollisen valkoiset. Kysy lisää hääparien tarjouksesta!
Hyvinvointikauppa-logo.png
Rasvanpolttodieettimme on 20 päivän kestoinen tehostartti painonpudotukseen, jossa treenataan kotona enintään 20 minuuttia päivässä. Rasvanpolttodieetti on edullinen (19€) ratkaisu painonpudotusongelmaan. Ohjelma sisältää kotitreeniohjeet 20 päivälle, ruokavalion sekä 20 rasvanpolttoa ja hyvinvointi
thumb_tyynela.jpeg
LAVEM by Muotitalo Tyynelän myymälöistä löytyy kansainvälinen morsiusparatiisi. Runsaista valikoimista löytyvät näyttävät asukokonaisuudet niin morsiamelle, sulhaselle kuin juhlavieraillekin. Myymälät Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella.  
thumb_lovebirds.png
Olemme uudenlainen hääpukukauppa, jossa puvut ovat laadukkaita sekä mahtavan edullisia. Tarjoamme merkkipukuja jopa alle puoleen hintaan alkuperäisistä hinnoista! Myymme käytettyjä hääpukuja sekä mallistojen mallikappaleita.
ninka-koru.jpg
Upeat uniikkikorut mallistosta tai tilaustyönä toiveiden mukaan. Kotimaista käsityötä trendikkäästi mutta arvonsa säilyttäen.
Design Sinivuokko Ompelimo Helsinki Korut Avainlippu.png
Ompelimo & Design kauppa Pikku-Huopalahdessa, Helsingissä, tarjoaa hää- ja juhlapukujen suunnittelun ja pukujen mittatilaukset. Korjaus-ja muokkauspalvelut. Kaupasta suomalaisten tuotemerkkien koruja ja asusteita.
Ompelimo_jenna_R_pieni.jpg
Naisten hää- ja juhlapukeutumiseen erikoistunut ompelimo, jossa onnistuvat niin mittatilaus hääpuvut kuin korjausompelukin. Avoinna ajanvarauksella.
thumb_jh.png
Salon Jarmo Hentilä on korkeatasoinen hius- ja kauneussalonki Tampereen keskustassa. Teemme hiuskäsittelyt, hiustenpidennykset, meikkaukset, rakennekynnet ja ripsienpidennykset. Ajanvaraus netissä 24/7.
seremonia.png
Seremonia on morsiuspukujen ja juhlapukujen erikoisliike Helsingin keskustassa. Tarjoamme erinomaisen valikoiman laadukkaita morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Seremonia on myös pukuvuokraamo mistä löydät tarvitsemasi ilta- ja juhlapuvut edullisesti kaikkiin tilaisuuksiin.
thumb_TwistBe_logo.png
TwistBe on kokonaisvaltaisen kauneuden ja hyvinvoinnin maailma. Saat meiltä laadukkaat, puhtaat ja toimivat luomukosmetiikkatuotteet ja mineraalimeikit juhlapäivääsi, kuin myös arkeasi, varten. Meikkitaitelijamme Jenni Tuominen loihtii upeimmat häämeikit.
Showing 11 results