Pirkanmaa ja Hämeen seutu

thumb_vl4.png
”Tahdon” on tuttu sana Vanajanlinnassa, jonka suojissa on juhlittu monen onnellisen tarinan suurta huipennusta ja unelman toteutumista. Puitteet eivät voisi romanttisemmat olla ja hääparin toiveitten mukaan rakennettu juhla on unohtumaton alku uudelle liitolle.
thumb_kieloranta4.png
Kieloranta on uusi ja tyylikäs juhlapaikka lähellä Hämeenlinnaa, vain noin tunnin ajomatkan päässä kaikista Etelä-Suomen isoista kaupungeista. Juhlatilan yhteydessä oleva rantahuvila toimii mainiosti myös hääsviittinä
thumb_mukkulankartano4.png
Mukkulan Kartano sijaitsee kauniilla paikalla Lahdessa Vesijärven rannalla tarjoten romanttisen näyttämön unelmiesi kartanohäille. Kartanossa järjestetään vain yhdet häät kerrallaan, mikä takaa hääseurueelle yksityisen ja ylellisen tilaisuuden.
pikkupalatsi.png
Ainutlaatuisessa Pikkupalatsissa pidät unelmiesi häät ympäri vuoden. Lämminhenkinen, antiikkihuonekaluin sisustettu Pikkupalatsi Tampereen keskustassa sopii 10-100 juhlijalle. Tarjoilut yhteistyökumppaneiltamme. Omat juomat. Soita ja tule katsomaan!
villahakkari.jpg
Vietä ikimuistoiset häät Ravintola Villa Hakkarissa. Kartanomiljöö ja arboretum-puutarha kosken varrella mahdollistavat ikimuistoisten juhlien viettämisen niin sisällä kartanossa kuin ulkona puutarhassa. Hoidamme hääsi ammattitaidolla alusta loppuun asti.
Showing 5 results