Juhlatilat ja telttavuokraus

finlandia-talo5.jpg
Finlandia-talon upeissa puitteissa hääparin elämän tärkeimmästä juhlapäivästä voi muodostua vain unohtumaton elämys! Erinomainen sijainti, Alvar Aallon arkkitehtuuri ja ammattitaitoinen palvelu viimeistelevät uniikin kokemuksen – joka voi alkaa vaikkapa vihkimisellä kaupungin pisimmällä parvekkeella
haikon-kartano15.jpg
Romanttisen Kartanon ravintolasalien lisäksi Villa Haikko, juhlahuvila aivan meren ääressä, on varattavissa juhlakäyttöön.
thumb_DSC_8494.jpeg
Vietä ikimuistoiset häät Harjattulassa Turun saaristossa. Meillä on upea Kartanon juhlasali 120 hlölle ja persoonallinen Lasipalatsi 230 hlölle. Pitopalvelumme kanssa voitte sopia juuri teille sopivan tarjoilun. Meillä voi myös majoittua hotellihuoneissa.
thumb_9b.jpeg
Lähes 100-vuotiaat pohjalaiset hirsiseinät ja perinteitä mukaileva sisustus tarjoavat mahtavat puitteet juhlien järjestämiseen. Pääsalissa juhlii kerralla 80-100 henkeä. Meiltä myös majoitus ja erillinen saunarakennus 25 hengelle. Tilat ovat esteettömiä.
stallbacken.JPG
Toivotko mielenpainuvaa ja uniikkia  hääjuhla luonnonkauniissa saaristossa? Viihtyisä ja tasokas Hotel Stallbacken on silloin hyvä valinta. Juhlasaliin mahtuu 100 henkilöä, mutta myös 30 – 100 henkilön hääjuhlat ovat olleet suosittuja. Autamme teitä suunnittelemaan.
thumb_Seurasaari.jpeg
Seurasaaren keskiosaan, mäentöyräälle, kohosi keväällä 1890 koristeellinen hirsinen ravintolarakennus, joka myös on Seurasaaren “hoviarkkitehti” Miertzin käsialaa. Tarjouksen hääjuhlaanne saatte myyntipalvelustamme.
thumb_kieloranta4.png
Kieloranta on uusi ja tyylikäs juhlapaikka lähellä Hämeenlinnaa, vain noin tunnin ajomatkan päässä kaikista Etelä-Suomen isoista kaupungeista. Juhlatilan yhteydessä oleva rantahuvila toimii mainiosti myös hääsviittinä
klondyke-rajattu.png
Haaveissa avara juhlatila vanhassa punatiilitehdasmiljöössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella? Klondykessa voit järjestää unelmiesi häät jopa 160 vieraalle. Pyydäthän tarjouksen myyntipalvelustamme.
Calliola_8.jpg
Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Calliola tuo hääjuhlaan aidon tunnelman! Vihkiminen meren äärellä tai lähikirkoissa Snappertunassa (Raaseporissa) on elämys. Keittiömme loihtii herkut parhaista lähialueen tuotteista ja Calliolan kodikkuus sekä sydämellinen palvelu kruunaavat hääjuhlan.
thumb_kultaranta.jpeg
Kultaranta Resort tarjoaa tyylikkäät ja tunnelmalliset juhla- ja majoitustilat sekä laadukkaat catering -palvelut. Hääparin päivän kruunaa upea hääsviitti saaristomaisemassa.
kuninkaan-lohet-250.jpg
Tervetuloa viettämään hääjuhlaa Kartanon kristallikruunujen alle! Upeisiin saleihin mahtuu 110 vieraan juhlat ja käytettävissäsi on erillinen tanssi- ja ohjelmatila. Juhlavat kabinetit ovat varattavissa myös pienempiin hääjuhliin! Tule tutustumaan!
vanha-viilatehdas2.JPG
Haluaisitteko viettää unelmienne hääpäivän luonnonkauniissa miljöössä aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä? Vanhan Viilatehtaan entisöityyn tehdassaliin mahtuu 140 vierasta ja koskimaisemia voi ihailla 60 paikkaisella terassilla. Tervetuloa tutustumaan!
thumb_Kokous_tilaisuus_36.jpeg
Kyyhkylässä hääpaikkana upea vanha kartano, jatkot onnistuu ihastuttavassa tanssiladossa, yösaunat rantasaunalla paljujen kera, ja majoittumaankin mahtuu 100 hlöä! Ota yhteyttä, ja anna meidän olla mukana luomassa muistorikasta hääpäivää!
thumb_majvik-3.png
Kaunis ja rauhallinen ympäristö meren läheisyydessä tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin. Majoitustilaa häävieraille tarjoaa 100 hotellihuonettamme. Hääpari itse voi majoittua linnan romanttiseen hääsviittiin tai meren rannalla olevaan sviittiin.
thumb_Viinatehdas 2010 helmikuu 005.jpeg
Vanha Viinatehdas on Manillan vanhimpaan osaan kunnostettu valoisa, osin kaksikerroksinen monitoimitila jossa järjestät häät itsenäisesti tai yhteistyökumppaniemme avulla. Voit valita haluamasi pitopalvelun sekä tuoda alkoholijuomat itse.
thumb_naantali-spa.jpeg
Kruunatkaa elämänne tärkein päivä viettämällä hääyö Naantalin Kylpylässä!
thumb_hvittrask.png
Vietä unohtumattomat hää-/polttarijuhlat upeassa miljöössä vain 1/2h ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Suomalais-skandinaavinen keittiö tuoreista raaka-aineista. Mahtavat löylyt rantasaunassa. Suunnittelemme tilaisuudet asiakkaan toiveiden mukaisesti.
thumb_HuliOy_AAG1669_pieni.jpeg
Laadukas lounas-, kokous- ja tilausravintola kulttuurihistoriallisessa miljöössä Aurajoen rannalla. Yritystilaisuudet ja perhejuhlat. •172 asiakaspaikkaa •Tilat jaettavissa ja kabinetti •Kesäterassi Aurajoki näkymin.
thumb_salinkaan_kartano.jpeg
Tunnelmalliset puitteet juhlaasi järven rannalla Mäntsälässä, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä pohjoiseen. Maukkaat tarjoilut ja juhlavat kattaukset max 130 hlölle toiveittenne mukaisesti.
thumb_vtkuva5.jpeg
Vietä ikimuistoiset juhlasi Vanhassa Tallissa Espoon Korpilammella. Tilat jopa 100 hlö:lle. Asiakas saa tuoda omat juomat ja ruoat. Katso panoraamavideo nettisivuiltamme. Tallissa yöpyy helposti n. 15 hlö. Lisäksi alueen huviloita voi vuokrata majoittumiseen.
Showing 1 - 20 of 22 results