Hääyö ja hotellit

hotelli-haikon-kartano5.jpg
Ylellinen hääyö Haikossa on ikimuistoinen elämys! Aamulla voitte nauttia yhdessäolosta, kauniista kartanon puistosta ja rentoutua Kylpylässä.
thumb_vl-hotelli3.png
Ainutlaatuinen linnamiljöö, kauniit huoneet ja herkullinen aamiainen ovat avaintekijät tunnelmalliseen hääyön viettoon. Ylellisessä Vanajanlinnassa hääyö on aina ikimuistoinen.
thumb_hotelscom.png
Hotels.com – wake up happy! Yli 150 000 hotellia joka puolella maailmaa.
thumb_luxury-holiday.jpeg
Luxury Holiday tarjoaa erittäin laadukkaat vuokramökit ympäri Suomea. Mökki löytyy helposti Saimaan rannalta läheltä Helsinkiä tai Tamperetta. Talven vuokramökit suurimmista hiihtokeskuksia mm. Levi, Ruka ja Himos.
thumb_Mukkulan_Kartano1.jpeg
Lahdessa Vesijärven rannalla sijaitsevan ylellisen Mukkulan Kartanon huoneissa majoitat vaikka koko hääseurueen. Kartanossa on yhteensä 17 tyylikästä huonetta.
nordic-choice-hotels.jpg
NCH ryhmään kuuluu useita eri tuotemerkkejä. Suomessa heillä on pääkaupunkiseudulla m.m. Clarion -hotellit ja Helsingissä Hotel F6. Muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa NCH -ketjulla on vajaa 200 kohdetta.
thumb_prestbacka-sviitti.png
Prestbackan pitokartano sijaitsee vain 16 km päässä Porvoosta. Kartanon yhteydessä majoittumaan mahtuu max.16 henkilöä lisävuoteilla Tratissa. 1856 rakennetusta kivinavetasta löytyy kahden hengen sviitti.
thumb_vihterpalun-kartano-3.png
Suomalaisomisteisella Vihterpalun kartanolla on pitkäaikainen kokemus erilaisten juhlien järjestämisessä. Kartanossa on tilaa 71 hlön yöpymiseen ja kaunis juhlasalimme sopii n. 100 hlön juhliin. Vain tunnin ajomatka Tallinnasta!
Showing 8 results