Hääbändit, DJt, ohjelma ja kuljetukset

thumb_antti-j-company.png
Uudistunut CompAny timanttisen ammattitaustainen, hyvää palautetta niittävä ja parhaimmillaan 3 solistin mix. Antti J perint./iskelmä/pop/rock, Hanna-Maria nykypop/jenkkiballadi/iskelmä, Jukka pop/rock/iskelmä. Bile.valot,savut! Koko Etelä-Suomi.
thumb_auratrio.png
Aura-Trio on nuorista ammattimuusikoista koostuva akustinen yhtye. Ainutlaatuinen kokoonpanomme luo häihin kauniin ja unohtumattoman tunnelman. Klassisen musiikin lisäksi soitamme muun muassa tasokkaita pop/rock-sovituksiamme. Toiminta-alue n. 200 km Turusta.
thumb_popmaster-uusi.png
DJ- ja karaokepalvelut sekä äänet ja valot häihin selkeällä hinnoittelulla. Kokoa juhlapakettisi osoitteessa http://www.popmaster.fi ja saat kustannuslaskelman välittömästi. Toimialueena koko Suomi.
Djpalvelut_fi.jpg
Olemme Vuoden Hääyritys 2017 -voittaja (viihde)! Kokoa sivuiltamme oma pakettisi ja ohjelma laskee sinulle tarkan kustannusarvion kaikkine kuluineen. Hinnat alkaen 450€.
haa-dj.png
Hää-DJ on palvelu, josta hääpari voi tilata DJ:n tuomaan valoa ja ääntä hääpäiväänsä. Kävijän on helppo ja nopea täyttää palvelun tyylikkäällä laskeutumissivulla oleva liidilomake. Palvelu on tuonut oman ikimuistoisen osansa jo satojen parien hääpäivään.
thumb_hb-cd-cover.jpeg
Heartbreakers on perustettu Tampereella vuonna 2004. Keikkoja on takana jo noin 500. Monipuolisesta ohjelmistosta löytyy rokkia, poppia ja tanssimusiikkia. Tilaa Hb juhliisi ja kukaan ei jää kylmäksi! Näytteitä Hb:n MySpace, Facebook ja YouTube-sivuilla.
High5-promokuva-2017-300X200.jpg
High5 on pitkän linjan bilebändi, jonka energinen meno on vailla vertaansa. Kansainvälisistä hiteistä ja suomalaisista suosikeista koostuva monipuolinen ohjelmisto takaa sen, että tanssilattialla on vipinää koko illan! High5:n positiivinen hulluttelu saa paatuneimmankin mörököllin juhlatuulelle!
thumb_limusiini-ulkoota.jpeg
Vuokraamme hääkäyttöön mm. Ford Excursion maasturilimusiineja, jotka on vuosien saatossa todettu näyttävimpien limusiinien kategoriaan.Vielä suositumpi hääautovaihtoehto on klassinen London Taxi, joka edustaa eleganttia tyyliä.
thumb_mb-liikenne.png
Tarjoamme laadukkaita hääkuljetuksia niin morsiusparille, kuin vieraillekin.Hääkuljetuksia suoritamme Suur-Helsingin alueella. Tilausajopalvelua tarjoamme koko Suomen laajuisesti.
thumb_Espa_promo.jpeg
Olemme viisihenkinen bändi. Soitamme positiivisella ja tyylikkäällä otteella soul, funk, pop, rock musiikkia, joka taatusti nostaa juhlienne tunnelman kattoon!
DJ_Ohjelmanurkka.png
Olemme Vuoden Hääyritys 2017 -voittaja (viihde) yhdessä Djpalvelut.fi kanssa! Mieltä löydät Dj.t ja esiintyjät vaivattomasti. Sivustoltamme pääset katsomaan aina tarkan hinnan ilman piilokuluja. Dj- ja karaokepaketit alk. 450€.
thumb_Monkey_logo_2012.png
Ikimuistoisiin häihin kuuluu onnistunut iltaohjelma. Meiltä laadukkaat karaoke- ja DJ-palveluit Itä-Suomessa. Lisäksi kauttamme orkestereita tanssimusiikista rock’n’rolliin.
thumb_pekka-masalin.jpeg
Pekka on pitkänlinjan arvostettu muusikko, joka on viihdyttänyt tanssikansaa jo vuosikymmeniä. Tällä hetkellä hän esiintyy ”one man bandinä” taustamusiikin kanssa, joka on äänitetty studiossa Polemique-yhtyeen muusikoiden kanssa. Keikkahinta alk. 300 €.
thumb_soria.png
Energinen duo, viiden hengen bilebändi vai jotain muuta? Soria on kaikki, mitä tilaisuuteesi tarvitset. Soria esittää Sinun tarpeisiisi sopien niin laadukkaita musiikillisia ohjelmanumeroita, tyylikästä taustamusiikkia kuin myös viihdyttävää tanssimusiikkia.
Showing 15 results