thumb_AnnaVainioMainos250x250.jpeg
Dokumentaarista hääkuvausta ja hääpotretit miljöössä. Rentoa, raikasta, tunnelmallista!
thumb_antti-j-company.png
Uudistunut CompAny timanttisen ammattitaustainen, hyvää palautetta niittävä ja parhaimmillaan 3 solistin mix. Antti J perint./iskelmä/pop/rock, Hanna-Maria nykypop/jenkkiballadi/iskelmä, Jukka pop/rock/iskelmä. Bile.valot,savut! Koko Etelä-Suomi.
thumb_kroneld.png
Perheoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Laadimme kokemuksella mm. avioehdot ja testamentit sekä avustamme yksityishenkilöitä monipuolisesti erilaisissa juridista osaamista vaativissa toimeksiannoissa. Toimialueena koko Suomi.
tuhkimotarina_logo_iso.jpg
Atelje Tuhkimotarina on mittatilaus- ja korjausompelimo Helsingin Vallilassa. Heidi Tuisku valmistaa liikkeessä mittatilauksesta hääpukuja ja juhlapukuja.
thumb_auratrio.png
Aura-Trio on nuorista ammattimuusikoista koostuva akustinen yhtye. Ainutlaatuinen kokoonpanomme luo häihin kauniin ja unohtumattoman tunnelman. Klassisen musiikin lisäksi soitamme muun muassa tasokkaita pop/rock-sovituksiamme. Toiminta-alue n. 200 km Turusta.
auraria-turku.jpg
Uniikkeihin vihkisormuksiin erikoistunut kultasepänpaja. Sormus suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Ennen kaikkea vihkisormuksemme on suunniteltu kestämään aikaa. Tervetuloa suunnittelemaan sormus jota vielä tulevatkin sukupolvet ihastelevat!
thumb_Barcatering-kuva.jpeg
Vuoden 2013 uusin häätrendi! Oma drinkkibaari! Kauttamme saat oman drinkkibaarin, baarimikot ja Dj:t häihin sekä muihin juhlatilaisuuksiin. Pääasiallinen toiminta alueemme on Varsinais-Suomi, mutta tulemme tarpeen vaatiessa myös kauemmas.
bliss_logo.png
Miltä kuulostaisi polttaripäivään uusi ja hauska aktiviteetti, jossa tutustutaan luonnonkosmetiikan kiehtovaan maailmaan? Olipa polttaripäivänne teemana hauska hulluttelu tai rentouttava nautiskelu, täydentää Bliss Helsingin DIY luonnonkosmetiikkakurssi sitä erinomaisesti!  
thumb_cjcatering.jpeg
C&J Catering on 2011 perustettu catering alan yritys. Olemme erikoistuneet, kakkuihin, makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin. Hääkakut teemme aina hääparin toiveiden mukaisesti, tavoitteena on että kakku olisi osa juhlaa edustaen hääparia.
thumb_Delicatessen_20v.jpeg
Juhlia hyvällä maulla! Delicatessen Ravintoloiden kautta voitte tilata toiveidenne mukaiset cateringpalvelut tilaisuuksiinne Uudenmaan alueelle. Pitopalvelu muokataan sisällöltään ja laajuudeltaan kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi.
divine_pertti_huhtilainen.jpg
Häät ovat kuin mittatilauspuku, joka istuu täydellisesti. Haluan olla tukemassa teitä tässä elämänne ainutlaatuisimmassa projektissa.  
thumb_popmaster-uusi.png
DJ- ja karaokepalvelut sekä äänet ja valot häihin selkeällä hinnoittelulla. Kokoa juhlapakettisi osoitteessa http://www.popmaster.fi ja saat kustannuslaskelman välittömästi. Toimialueena koko Suomi.
Djpalvelut_fi.jpg
Olemme Vuoden Hääyritys 2017 -voittaja (viihde)! Kokoa sivuiltamme oma pakettisi ja ohjelma laskee sinulle tarkan kustannusarvion kaikkine kuluineen. Hinnat alkaen 450€.
thumb_dmk.png
DMK Photographyn Dominika on ottaa Suomen ihastuttavimmat boudoir- ja parikuvat.
thumb_E.Lindroos.jpeg
Laadustaan tunnettu kultasepänliike Esko Lindroos Oy palvelee asiakkaitaan kahdessa toimipisteessä; molemmat paikkakuntansa parhailla paikoilla. Löydät meidät Helsingin keskustasta, Stockmannin uudistetusta seitsemännestä kerroksesta sekä Porista.
EASYLOMA_vaaka_logo_rgb.png
Easyloma.fi -sivustolla myydään matkoja suomalaisten suosituimpiin lomakohteisiin mm. Kanariansaarille ja Manner-Espanjaan. Easylomat järjestää matkoja ympäri vuoden ja valtaosa matkoista toteutuu suorilla lennoilla Oulusta tai Helsingistä, joten potentiaalisia asiakkaita on kaikkialla Suomessa.
elamyslahjat.png
ElämysLahjat.fi on aineettomien lahjojen nettikauppa, josta kuka tahansa löytää elämyksen kenelle tahansa. ElämysLahjat.fi ei myy tavaraa, vaan seikkailuja ja kokemuksia. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 2010 lähtien ja tarjoaa tällä hetkellä lähes 700 elämyslahjaa.
elamyslahjat.png
ElämysLahjat.fi on aineettomien lahjojen nettikauppa, josta kuka tahansa löytää elämyksen kenelle tahansa. ElämysLahjat.fi ei myy tavaraa, vaan seikkailuja ja kokemuksia. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 2010 lähtien ja tarjoaa tällä hetkellä lähes 700 elämyslahjaa.
fazer_cafe.jpg
Fazer Cafén kondiittorit loihtivat unelmiesi hääkakun käsityönä toiveidesi pohjalta. Myös yksilölliset koristeet, käsin nimikoidut konvehdit sekä laaja valikoima Fazerin suklaakonvehteja kuuluvat valikoimaamme.  
Showing 1 - 20 of 106 results